A cégünk 2009-ben alakult, fő tevékenységeink a marketing események, rendezvények teljeskörű lebonyolítása az ötleteléstől a megvalósulásig. Kreatív munkatársaink sok-sok év gyakorlattal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek rendezvények szervezésében és lebonyolításában.

Az ügyfeleinket megismerve értjük meg filozófiájukat, gondolkodásukat, ezáltal feltérképezzük az igényeiket és céljaikat is. A kitűzött célok eléréséhez legalkalmasabb kreatív ötleteket vonultatjuk fel a megfelelő stratégia felépítéséhez. Ahhoz, hogy a jó ötletek közül, a leghatékonyabbat válasszuk, a szükséges szaktudás, a széleskörű tapasztalat a piaci érzékenység és üzleti lelkiismeretesség munkatársainknak köszönhetően már megvan. Célunk és filozófiánk, hogy mind az ügyfél mind pedig a vendég elégedetten távozzon az általunk szervezett és lebonyolított rendezvényről.

Jelenleg egy aktív multinacionális cég az ügyfelünk: a PlayStation. A cégünknek Magyarország teljes területén kizárólagos jogában áll a promóciós célú PlayStation® szoftver- és eszközfelhasználás. Amennyiben Önnek vagy ügyfelének igénye lenne eszközeinkre, úgy állunk rendelkezésükre.

 


Cégadatok:

e1 Event & Promotion Marketing Szolgáltató Kft.
1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.
Cégjegyzékszám: 01-09-931024
Adószám: 11707268-2-41


Copyright (C) 2010 | e1 Event & Promotion Kft. | All rights reserved.